Изберете страница

За нас

Няма истински Hack-oве в храненето, но и не трябва да се правят компромиси между ползите от последователното хранене и нормалния ритъм на ежедневието. Това е основното послание на

Diet Hack.Make no Compromises

Повечето хранителни режими са правени от професионалисти като за професионалисти: с ежедневна и многочасова подготовка на ограничен брой храни, с хранения през няколко часа и по точен час, със съображения за оптимизиране на мускулно-клетъчния синтез. Без съмнение, понякога всяко предимство в натрупването на мускулна маса или топенето на мазнини е от значение. Всеки хранителен режим, който не може да се спазва обаче, (често и въпреки най-доброто желание или просто защото има по-важни причини) изключва ползите на последователното хранене.

За самите професионалисти (когато напр. са в т.н. off-season) и хората, които успяват да спазват подобни режими, остават пък постоянните вметки (за съжаление често даже и вкъщи), че „прекаляват“ или се „вманиачават“. Понякога е налице и неудобство да откажеш парченце шоколад (или повече) или да приемеш, преди всичко от уважение, а не от конформизъм, отправената покана.

В Diet Hack. Make no Compromises ще намерите продукти, статии, рецепти и услуги за допълването (и споделянето) на храненето като част от всекидневния живот.

Вземи 20% отстъпка

Абонирай се и получи 20% отстъпка за първата си поръчка.