Изберете страница

FAQ

С коя куриерска фирма работим?

Работим с куриерска фирма Speedy

Докъде доставяме нашите продукти?

До цяла България: до един от офисите или автоматите на Speedy или директно до адрес. Тук можеш да намериш интерактивна карта с местоположението на офисите и автоматите в цялата страна.

Плащане

Към момента можеш да заплатиш поръчката си с наложен платеж на куриера при доставка до адрес, в офиса на доставката или директно на избрания от теб автомат.

Доставка

 • Преди окончателното завършване на поръчката автоматично биват начислявани и транспортните разходи, ако такива има (вж. точка 7), за да си наясно с цялата цена на твоята поръчка
 • В рамките на работния ден (или на следващия) ще се свържем с теб, за да потвърдим поръчката
 • След потвърждаване на поръчката, в рамките на работния ден (или следващия), ще получиш номер на пратката си
 • Обикновено доставката отнема 1-2 дни след получаване на номера на поръчката ти
 • При всички въпроси преди или по време на доставката, можеш да се свържеш с нас в Instagram, Facebook, а също и на info@diet-hack.bg. Стараем се винаги да отговаряме възможно най-бързо в рамките на деня.

Пратката ми пристигна с нарушена цялост на опаковката?

Продуктите ни подлежат на първоначален контрол при доставка, като освен това биват опаковани грижливо и внимателно при изпращане. Въпреки това, при каквито и да е възникнали проблеми с целостта на пратката ти, можеш да ни уведомиш и ще получиш парите си обратно или ще получиш право на замяна в рамките на доставните срокове.

Отбелязваме, че настоящото се отнася за доставки, пристигнали с нарушен интегритет на опаковката, или продукти, несъответстващи по други причини на нормалното състояние на продукта или по-общо рекламации. За правото си на отказ, молим да се обърнеш към “Как да се откажа от поръчка?”.

Как да се откажа от поръчка?

 1. В рамките на 14 дни от влизането на пратката във твое притежание или в притежание на лице, упълномощено от теб, имаш право да се откажеш от поръчката си без посочването на конкретни причини. Правото ти на отказ подлежи на следните квалификации:
  • тъй като става въпрос за хранителен продукт, от хигиенни причини можем да приемем само неразопаковани продукти.
   Неразопаковани продукти са тези, чиито първична опаковка (т.е. в случая бурканчето) са неотваряни, неразрязвани и интегритета на чиято защитна пластика е ненакърнен. Отговорността за доказването на това състояние е твоя. Това важи вкл. за транспортни щети (без да се накърняват правата ти спрямо доставчика на транспортни услуги).
  • директните транспортни разходи за връщане се носят от купувача
  • имаш задължението да изпратиш стоките най-късно до изтичане на 14-ия ден от постъпването на потвърждението ти за отказ
 2. Потвърждението за отказ можеш да изпратиш, използвайки формуляра тук или на info@diet-hack.bg с недвусмислен текст, потвърждаващ отказа ти
 3. В рамките на 14 дни или най-рано при пристигане на стоката ще възстановим първоначалната сума (вкл. разходите за първоначалната доставка),  без допълнителни трансферни разходи за теб.

Кога доставката е безплатна?

Безплатни доставки предлагаме за всички поръчки над 50 лв.

Как мога да получа код за отстъпка?

Абонирайки се за нашата бюлетина, автоматично получаваш код за отстъпка от 10%. В твоята поща можеш да очакваш актуални (но не автоматично генерирани и не ежедневни) известия за промоции, оферти или кампании.

Не забравяй, че можеш да комбинираш различните отстъпки в нашия сайт.

Други въпроси

Ако имаш други въпроси, предложения, отзиви, пиши ни по мейл на info@diet-hack.bg или в социалните мрежи (Instagram, Facebook). Винаги се опитваме да отговаряме бързо и персонално.

Вземи 20% отстъпка

Абонирай се и получи 20% отстъпка за първата си поръчка.